Voor alle leden: Om onze leden administratie bij te werken vragen wij elk lid zich te registreren via deze link

Automatische incasso ( Ledenbijdrage)

Om het betalingsproces te vereenvoudigen en het voor jullie gemakkelijker te maken, hebben we besloten om over te schakelen naar automatische incasso voor de ledenbijdrage. Dit betekent dat jullie slechts eenmalig akkoord hoeven te geven, waarna de bijdrage automatisch van jullie rekening wordt afgeschreven. Dit zal niet alleen de administratieve last verminderen, maar ook bijdragen aan een soepel en efficiënt financieel beheer van onze moskee.

Deze overstap is essentieel voor het voortbestaan van onze moskee, aangezien we afhankelijk zijn van de ledenbijdragen om onze activiteiten en diensten te blijven aanbieden. We vragen daarom vriendelijk aan al onze leden om gebruik te maken van de automatische incasso en het proces zo spoedig mogelijk te voltooien.

Om akkoord te geven, kunnen jullie eenvoudigweg de knop voor automatische incasso vinden op onze homepage. Mocht er enige hulp of verduidelijking nodig zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via [contactinformatie].

We danken jullie bij voorbaat voor jullie medewerking en begrip.

Over ons

Islamitische Vereniging Hoograven bestaat al sinds 1988. Wij hebben op verschillende (tijdelijke locaties) gezeten. Onze eerste locatie was aan de Oud Wulvenlaan. Daarna de Wijnsteinhof, Camminghaplantsoen (in een houtenbarak), duurstedenlaan en nu zitten we sinds 2003 in een mooi gebouw aan de Camminghaplantsoen 50.

Meer informatie over de verschillende programma's van Moskee Essalaam

Gebedstijden

Onderwijs

Over ons

Activiteit

Doneren

Contact