Voor alle leden: Om onze leden administratie bij te werken vragen wij elk lid zich te registreren via deze link

Welkom bij IVH (Islamitische vereniging Hoograven)! We zijn verheugd dat je interesse hebt om lid te worden van onze gemeenschap. Vul onderstaand formulier in om je in te schrijven en we kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in ons Moskee. Na je inschrijving ontvang je een welkomstmail met jouw lidmaatschapsnummer.

Wat betekent het lid zijn bij IVH?

Door lid te worden van IVH wordt jouw hele huishouden lid van onze gemeenschap. Als lid kun je profiteren van diverse voordelen. Uiteraard is er een maandelijkse contributie die je met zegeningen van Allah aan de moskee betaalt, waardoor je bijdraagt aan de voortgang van Zijn huis. Dit is een gunstige manier om jouw rijkdom te gebruiken en te laten groeien op de weg van Allah.

Naast deze zegeningen zijn er nog andere voordelen verbonden aan het lidmaatschap bij IVH. Als lid:

  • Steun je ons vereniging in haar ontwikkeling en groei als gemeenschap.
    Draag je bij aan het vormen van een islamitische identiteit binnen hoograven en omliggende omgeving.
    Krijg je toegang tot diverse activiteiten, inclusief inschrijvingen voor onderwijs voor kinderen tussen 4 en 17 jaar.
    Word je uitgenodigd voor de algemene ledenvergadering (ALV), waar je op de hoogte wordt gebracht van ontwikkelingen binnen het verenigingshuis en waar je mee kunt denken en praten over belangrijke onderwerpen.
    Heb je voorrang boven niet-leden bij verschillende activiteiten, zoals inschrijvingen voor onderwijs binnen ons vereniging. Let op: vanwege de beperkte capaciteit hanteren we een maximum aantal kinderen per onderwijsaanbod. Indien het maximum is bereikt, kun je jouw kind op de wachtlijst plaatsen.

Verplichtingen:

IVH opereert als een vereniging. Leden betalen contributie om de vereniging draaiende te houden en hebben invloed op het beleid via de algemene ledenvergadering (ALV). Naast de contributies ontvangen we geen andere inkomsten en zijn we volledig onafhankelijk en autonoom.

De contributie bedraagt €10,- per maand, ingaande vanaf de maand volgend op je inschrijfdatum.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen als lid van IVH en om samen te werken aan de groei en bloei van onze gemeenschap!